Üdvözöljük az „ÚTON” Balatoni Tábor honlapján!

Posted by on jan 28, 2015 in Egyéb | 0 comments

Üdvözöljük az „ÚTON” Balatoni Tábor honlapján!

Az Égervölgye Tábor őszi – téli ajánlata:

Kedves Vendégeink!

Táborunk ősszel és télen is üzemel, igaz csak rendezvények helyszíneként. Továbbra is várjuk azokat a csoportokat, munkaközösségeket, szervezeteket, baráti társaságokat, akik megfelelő helyet keresnek programjaikhoz.

A tábor közösségi terei kiválóan alkalmasak:
– tréningek,
– képzések,
– konferenciák,
– és különböző rendezvények (disznóölés, legénybúcsú, születésnap, évzáró) megrendezésére.

Érdeklődni lehet: egervolgye.szallas@gmail.com

www.egervolgyetabor.hu

 

Kedves Érdeklődők, Táborozók!

Központunk két ifjúsági táborában a jó erdei levegő, a csendes környék ideális helyszínt biztosít a pihenéshez, kiránduláshoz, ifjúsági rendezvényekhez és túrákhoz!

Az „ÚTON” Balatoni Tábor a Közép-Dunántúlon biztosít kikapcsolódási lehetőséget látogatóink számára, míg másik szálláshelyünk, az Égervölgye Ifjúsági Tábor (www.egervolgyetabor.hu), az Észak-Magyarországi régióban található.

A környezet bemutatása:
Táborunk Balatonalmádi Káptalanfüred városrészében található, mely az északi Balaton-part egyik legjelentősebb, festői szépségű fürdőhelye. A városrész 7 km hosszú balatoni partszakaszát homokkő dombok borítják, és fák, cserjék, bokrok sokasága öleli körül.

Káptalanfüred létrejöttét a fürdőkultúra és a balatoni turizmus fellendülésének és fejlődésének, nevét pedig a veszprémi káptalannak köszönheti. Balaton keleti medencéjének északi partján fekszik, a Dunántúl közepén.

A káptalanfüredi erdő, az Öreghegy és a vörösberényi részéből kiinduló dombhát által amfiteátrumszerűen körülzárt terület egyedülálló fekvést biztosít a városnak. A település négy, jellegében jól elkülönülő, de szervesen összeépült városrészből áll: az ősi Vörösberényből, a központi városrészből, a budatavai részből és Káptalanfüredből. A településrész saját vasútállomással és strandfürdőkkel rendelkezik. A településen áthalad a 71. számú főközlekedési útvonal és a Balaton északi vasútvonala.

Jöjjön el Ön is, gyertek el Ti is!