Tábor

A tábor

Az „ÚTON” Balatoni Tábor Káptalanfüred legszebb részén, a Köcsi-tó szomszédságában található.

A Tábor kedvező árakkal kínál alternatívát konferenciák, céges rendezvények, továbbképzések, iskolai csoportok, osztálykirándulások, baráti társaságok, családok, sport- és edzőtáborok fogadására egyaránt.

A vendégek kényelmét szolgálja a jól felszerelt teakonyha, illetve az ebédlő – és közösségi tér (TV, csocsó), ami különböző csoportos foglalkozásokra, nagyobb összejövetelekre, edzőtáborokra, játékokra, zenés – táncos szórakozásra szintén alkalmas.

A táborban van kialakított tűzrakó hely, így a táborlakók grillezhetnek, szalonnát süthetnek vagy bográcsozhatnak.

79 férőhelyen 3 – 4 – 8 ágyas, összkomfort nélküli szobák biztosítják a nyugodt pihenést. A tábori faházak mellett közös, nemenként elkülönített vizesblokk áll a táborozók rendelkezésére.

A tábortól mindössze 5-10 perces sétára van a két strand, ahol többek között lehet csónakázni, vízibiciklizni, illetve lehetőség van szörföt bérelni. Valamint 10 perces vonatútra van a Balatonalmádi Wesselényi strand, ahol tengerpartra emlékeztető külön kialakított öblös rész várja a vendégeket.

A közelben buszmegálló és két élelmiszerbolt is található .

Szolgáltatásaink széles palettája lehetővé teszi a teljes kikapcsolódást és szórakozást mindenki számára.

Sportolási lehetőségként trambulint, strandfocit és röplabdapályát, pingpongasztalt és különböző sporteszközöket biztosítunk vendégeink számára.